Archiv novinek

01. 09. 2017

Sokolovská časovka 10.ročník


V Sokolově se jel již 10. ročník „O pohár starosty města Sokolova“ a zároveň Mistrovství České republiky Masters a Akademiků. Závod byl otevřen i pro hobby cyklisty. V sobotu bylo na startu 149 lidí, v neděli 35 dvojic. Jelo se na trati Kraslická směr Lomnice, Vintířov a zpět, celkem 18 km.
L. Killinger starší (Cyklo Team Killi) ve své kategorii obhájil titul MČR a zajistil si nominaci na mistrovství světa ve Francii 24. až 27. srpna. V kat. A si dojel L. Killinger ml. pro 5. místo a Jan Valeš skončil na 11. místě (oba Cyklo Team Killi). V nedělní časovce dvojic si pro titul dojel opět L. Killinger st. spolu s Jiřím Kasalem (Kooperativa Liberec). L. Killinger ml. a J. Valeš skončili na 4. místě.

CYKLO TEAM KILLI chce poděkovat městu Sokolov a Karlovarskému kraji za finanční podporu, obcím Lomnice a Vintířov za výpomoc se zajištěním tratě a Policii ČR DI Sokolov za pomoc a zajištění tratě pro cyklistický závod. Díky jejich přičinění proběhl závod po oba dva dny bez problémů. Poděkování patří též všem sponzorům a pořadatelům.

Výsledky časovky jednotlivců
Výsledky časovky dvojic

Karlovarský kraj

 

 

 

Cyklosport LBK