Archiv novinek

19. 07. 2020

Sokolovská časovka o Pohár starosty města Sokolov - 13.ročník


V Sokolově se o víkendu 11. a 12. července jel již XIII. ročník silničního závodu o Pohár starosty města Sokolov, který byl zároveň mistrovstvím České republiky Masters. Sokolovští závodníci se ve velké konkurenci neztratili a byli vidět. V sobotu byla na pořadu časovka jednotlivců, která se jela na trati Zlatá - Arnoltov a zpět. V neděli se jelo Mistrovství ČR v časovce dvojic a mistrovství Karlovarské kraje na shodné trati jako v sobotu.

Časovka se jela dvakrát na trati o délce 19 km, na start se postavilo 88 závodníků. V kategorii D Ludvík Killinger st. (CYKLO TEAM KILLI) dojel na  2. místě v čase 27:55 min. za Radoslavem Krummerem (Slavia Karlovy Vary, 27:46 min.) na 3. místě skončil Jiří Holas (TJ Lokomotiva Nymburk, 28:15 min). V kategorii B Ludvík Killinger ml. skončil na  9. místě za 28:05 a Jan Valeš v kategorii C na 15. místě za 29:19 (oba CYKLO TEAM KILLI). Nejrychlejší čas a celkovým vítězem se stal Zdeněk Drábek (DZ BEX CYCLING TEAM Lanškroun) v čase 25:28.

Pro Mistrovství ČR v časovce dvojic a mistrovství Karlovarské kraje byla vybrána stejná trať jako v sobotu. V kategorii D zvítězili Ludvík Killinger st. (CYKLO TEAM KILLI) spolu s Radoslavem Krummerem (Slavia Karlovy Vary) časem 27:46 a v kategorii B dojeli na 3. místě Ludvík Killinger ml. (CYKLO TEAM KILLI) s Karlem Koprem (KC Slavia Praha) za 27:41. V kategorii C Jan Valeš (CYKLO TEAM KILLI) a Martin Krauz (Plamen Chodov) skončili též na 3. místě. V přeboru Karlovarského kraje se umístili na 1. místě v kategorii Kadet Hana Runtová a David Ondřišík  (oba Sport Races Cycling Team), juniorky F18 Tereza Prošková, junioři M18 Tomáš Konopásek (oba Sport Races Cycling Team), v kategorii muži M29 Lukáš Runt (Sport Races Cycling Team), v kategorii Masters 1 Lukáš Raufstein, v kategorii Masters 2 Martin Student (oba Sport Races Cycling Team), v kategorii Masters 3 Tomáš Viktorin (Sweep Ultimate Sport), v kategorii Masters 4 Jiří Nováček (Cykloteam Ostrov).

CYKLO TEAM KILLI děkuje všem pořadatelům, policii ČR DI Sokolov za hladký průběh závodu, městu Sokolov a sponzorům za jejich podporu.

Výsledky časovka jednotlivců
Výsledky časovka dvojic
Výsledky mistrovství Karlovarského kraje

Karlovarský kraj

 

 

 

Cyklosport LBK