Archiv novinek

14. 10. 2022

NOVINKY BOSCH 2023


Bosch eBike - Novinky modelového roku 2023
Systém ABS Bosch eBike
Nový systém ABS Bosch eBike vám nyní umožní brzdit bezpečněji a jistěji oběma brzdami současně. Zamezuje zablokování nebo prokluzu předního kola.
Snímače otáček kol namontované na obou kolech rozpoznávají situace, kdy dojde k zablokování brzd, a pomocí softwaru a řízení automaticky upraví brzdnou sílu. Díky tomu je zabraňováno pádům přes řídítka na pevném podkladu a pádům do strany na kluzkém podkladu.


eBike Alarm
eBike Alarm představuje funkci alarmu a je ideálním doplňkem mechanického zámku – pro ještě lepší ochranu před odcizením: Po jednorázové instalaci prostřednictvím aplikace eBike Flow bude váš chytrý telefon fungovat jako digitální klíč. Pokud eBike vypnete, automaticky se aktivuje eBike Alarm.

Performance Line
Součástí Chytrého Systému je nyní i všestranná a téměř neslyšná řada Performance Line. Využijte toho, zůstaňte aktivní a prozkoumávejte své okolí. S aplikací eBike Flow můžete svůj eBike neustále aktualizovat pomocí bezdrátové aktualizace softwaru: Zvolte nový jízdní režim Auto a užijte si jízdu.

Nové akumulátory pro Chytrý Systém
Pro modelový rok 2023 se nabídka akumulátorů pro Chytrý Systém dále rozšiřuje.
Novinkou v portfoliu jsou modely PowerTube 500 a 625 a také akumulátory PowerPack 545 a 725.

Intuvia 100
Intuvia 100 je displej s intuitivní obsluhou, se kterým můžete ihned vyrazit na cesty. Díky velkému písmu je displej mimořádně přehledný a spolu s rádcem řazení zajišťuje větší bezpečnost a pohodlí při jízdě.

System Controller a ovladač Mini Remote
System Controller je řídicí jednotka pro elektrokola s Chytrým Systémem, která se omezuje na nejnutnější prvky. Záměrně omezený počet funkcí a informací usnadňuje rychlý přehled a nerozptyluje při řízení.
Ovladač Mini Remote doplňuje řízení System Controller, rozšiřuje nabídku funkcí a umožňuje bezpečné ovládání.

více na: https://www.bosch-ebike.com/cz/novinky/novinky-modeloveho-roku-2023-spolecnosti-bosch-ebike-systems

Karlovarský kraj

 

 

 

Cyklosport LBK