Archiv novinek

08. 05. 2024

Sokolovská časovka o Pohár starosty města Sokolov 15. ročník a MČR Masters + Pohár Karlovarské cyklistiky


22. června se uskuteční již XV. ročník silničního závodu v časovce jednotlivců o „Pohár starosty města Sokolova“, jehož pořadatelem je oddíl CYKLO TEAM KILLI Sokolov, za finanční podpory města Sokolova.

Závod se jede jako MČR Masters v časovce jednotlivců. Organizátoři akce zároveň připravili vložený závod Pohár Karlovarské cyklistiky a GIRO Chodov a zvou tímto k účasti a vyzkoušení své fyzické zdatnosti širokou sportovní veřejnost.

Prezentace závodníků proběhne v sobotu od 10:00 do 11:30 hod v Městském domě kultury Sokolov. Start časovky nádrž Horka - silnice III/21030, směr Liboc, Mlýnská, silnice III/2183 a zpět ve 14:00 hod. Délka tratě je 19 km, mírně zvlněná. Slavnostní vyhlášení a předávání cen za účasti zástupců města Sokolova bude na Starém náměstí kolem 17:30 hod. Ceny si odnesou první tři závodníci v každé kategorii. Před vyhlášením proběhne vystoupení skupiny Trialshow.cz z Vlastislavem Kabeláč Čiháčkem, jeden z nejúspěšnějších jezdců Trialu profesionální federace UCI. Více informací na www.cyklokilli.com a tel. čísle 608211216 nebo e-mailové adrese: info@cyklokilli.com.

Plakát, PropoziceMapa trasy časovky

 

Karlovarský kraj

 

 

 

Cyklosport LBK